Opskrifter

Bornedals
Rabarberkage

Ramsdam version 1.0

Ingredienser:

  • 500 g rabarber renset vægt
  • 100 g smør
  • 250 g sukker
  • 1 æg
  • 180 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1,5 dl Sødmælk
  • 125 g marcipan

Tilbehør:

  • 5 dl creme fraiche 18 %
  • 3 tsk vanillesukker

Skyl og snit rabarberne fint.

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i. Tilsæt mel,
bagepulver og mælk og bland rabarberne i.

Kom dejen i et smurt ovnfast fad eller bradepande (ca. 23x33
cm) og bag kagen ca. 45 min. ved 180 grader.

Serveres lun med cremefraiche, der er rørt med vanillesukker.

Opskrift til vafler

Til en hel Nordborg Roklub........

Bedst bagt af Vera og co.

3l mælk

14 æg

350 g sukker

1050 g mel

3,5 tsk bagepulver

Vanillesukker.

Karry Snapsesild.

til 20 personer.
 

3 ds. sild skåret i tynde skiver.

6 stk. finthakkede løg.

2 spsk. karry røres op i lidt vand og blandes med

1 l. Cremefrais 18%.

1 dl. snaps blandes i lige før servering.

Der pyntes af med hårdkogte æg og grønt.

Mandelsild.

til 10 personer.

1 spand hvide marinerede sild skåret i småbidder.

2 store hakkede løg.

2 store hakkede æbler.

1 kop (ca. 150 gr.) grofthakkede mandler.

1 dl. Mayonaise.

1 spsk. karry.

1 tsk. paprika.

Salt og Peber.

Ro' motion er go' motion hele året for hele familien - vær medlem i Nordborg Roklub. * * * * * Der er også plads til jer.