Sidste nyt fra bestyrelsen

8. februar 2019 12:00 , af Hans J F Rasmussen
  • Sidste nyt fra bestyrelsen: I kan læse referater fra afholdte møder her.
  • Husk at melde jer til og deltage i klubbens aktiviteter: Se aktivitetskalenderen her
  • Husk at vi ror vinterroning på vandet, der er plads til flere (sikkerhedsinstruerede).
  • Roergometerne er godt i gang med rospinning, eller bare stille træning. Der kan frit bookes pladser på holdene.
  • Tag gerne venner og familie med ned og vis dem vores nye klubhus, og byd dem gerne en kop kaffe.

• Mød gerne op på rodagene og prøv lykken eller hvis du vil være sikker på en plads, så brug bookingen.

Ovenpå er vi klar vinterens udfordringer, tag gerne prøvegæster med, vi har allerede fået en del nye , så tag godt i mod dem.

De sidste både er snar færdige i værkstedstedet, så vi bliver klar til den kommende sæson.

Der mangler lidt småting og oprydning rundt omkring, der kommer snart en kort arbejdsdag igen.

Til marts forventer vi at lave belægningen omkring huset fin igen. Belægningen foran portene prioriteres lavet færdig, så vi får mere bredde + at vi ikke skal bruge græsplænen når vi kører ud af bådhallen.

Husk generalforsamlingen d. 25/2 kl. 19, samt madaftenen d. 1/3 kl. 19:00. (husk gerne tilmelding i god tid)

Standerhejsning bliver lørdag d. 30. marts kl. 15. med efterfølgende kaffebord. Om aftenen kl. 18:30 holder vi vores årlige stiftelsesfest, hvor alle nuværende og tidlige medlemmer med familie er velkomne til en festlig aften med god mad og fuld musik (som indvielsesfesten)

Mød også talrigt op til arrangementerne, sammen med familie og venner og naboer.