Sidste nyt fra bestyrelsen

12. juni 2019 12:00 , af Hans J F Rasmussen
  • Sidste nyt fra bestyrelsen: I kan læse referater fra afholdte møder her.
  • Husk at melde jer til og deltage i klubbens aktiviteter: Se aktivitetskalenderen her
  • Vi er godt igang på vandet, der er plads til flere. Husk svømmeprøven hvis du vil på vandet.
  • Tag gerne venner og familie med ned og vis dem vores nye klubhus, og byd dem gerne en kop kaffe. Brug også gerne vores Wi-fi + grillen.

• Mød gerne op på rodagene og prøv lykken eller hvis du vil være sikker på en plads, så brug bookingen så bliver vi hurtigt flere.

Tag gerne prøvegæster med, vi har allerede fået en del nye , så tag godt i mod dem.

Brønddækslet skal understøbes, så det ligger i niveau med fliserne, og enden på gangstien skal skæres til.

Forhøjningen ved terassen skal markeres med maling snarest, da vi desværre har haft 2 snuble/fald.

Byd endelig ind hvis du ser noget rod, eller noget der kunne blive gjort færdigt med DIN hjælp, bla. skal græsset også klippes og huset holdes rent ;-).

Der er kommet godt gang i roningen, så der nu bliver roet 4-5 dage i ugens løb.

Flere kilometer kø ved Bitten under den store koncert i Sønderborg, både mod Jylland og Als.

Vi har også haft en del både roende og kørende gæster i klubben, og folk er meget imponeret over vores muligheder.

Mød også talrigt op til arrangementerne og nyd klubben, sammen med familie, venner og naboer.

Bemærk også at der kan være gæster i klubben eller på vandet, så vi må lige tage hensyn til hinanden.

Vedhæftede filer