Orkanskade på Nordborg Roklub.

29. oktober 2013 14:05 , af Hans J F Rasmussen

22/11 2014: Status fra forsikringen siger at der alt i alt er brugt 122.000 kr på skaden.

3/12 Hans: Snedkeren har demontering beskadigede bygningsdele. Opbygning af ny tømmerkonstruktion i form af lægter, og udhængsspær. Rep af tag B6 tagplader , 64 stk, samt rygninger 10 stk. Reparation af udhængsspær og underlister. Reparation af tagrende på østside. 

VI har selv fjernet den våde isolering m.m. og venter på at spærrene tørrer så vi kan isolere igen (mellemdagene).

23/11 Hans: Snedkeren mangler kun at skifte en taghætte ellers er klubben næsten den gamle igen. Og vi fik ryddet op på både loft og udendørs, mangler bare at få det sidste kørt bort.

23/11 Frode: Efter en formiddag med oprydning omkring klubben var der tid til en sildemad i det fri!

 

 

13/11 Hans: Snedkeren er endelig gået igang med taget så vi ikke får mere vand ned i bådene og opholdsstuen.

8/11 Hans: Snedkeroverslaget er på ca. 70.000kr, snedker går igang med taget snarest,  taksator kommer til møde d. 15.

6/11 Hans Snedkeren har overblikket nu og sender sit prisoverslag til Forsikringen snarest, hvorefter der kan komme noget action på genetableringen, hvorefter vi kan få ryddet op og komme videre i dagligdagen. Vi har fået lov til at male loftet selv og købe en ny flagstang, samt rydde op udenfor når snedkeren er færdig.

Kl. 19 dagen efter: Hans: Den udendørs pressening kommer på imorgen når det bliver lyst. Der er lagt en pressening over roergometrene og sat en affugter igang derunder, rumtemperaturen skal desværre stå på 20 grader nogle dage. Vil i bruge ergometrene ruller i bare presenningen til side og slukker for affugteren, bare husk at tænde og rulle på  igen.

kl. 11 dagen efter. Hans: Det viser det sig at de kun har dækket det de umiddelbart kunne se af og det var så kun over bådhallen, så nu er skadeservice på vej også med støvsuger og tørreudstyr da vandet er gået igennem loftet i opholdsstuen :-(

ca. 21:00 Hans: Så skulle nogle håndværkere have dækket de mest kritiske steder af.

19:26 Hans: Der skulle komme presseninger til Als i løbet af natten, så vi kan få dækket det slemmeste af inden vi får en vandskade oveni.

Hej!

Stormen har været lidt hård ved roklubben.Der er blæst et stort stykke af taget over bådehallen.

Dette stykke er ”danset” hen over taget og lavet flere ødelæggelser. Værst er det gået ud over taget over opholdsstuen hvor der er slået et stort hul.

Flagstangen er knækket og 1 sektion af inderbroen er fløjet af stakken og er slået i stykkker. Hans arbejder med at få forsikringssagen ordnet og få fat i Skadesservice for at begrænse skaderne.

Vedlagt kan i se skadernes omfang på et par billeder.

Mvh/Frode

Ro' motion er go' motion hele året for hele familien - vær medlem i Nordborg Roklub. * * * * * Der er også plads til jer.