Nyhedsbrev februar 2020

4. februar 2020 19:31 , af Jesper Erhardsen

Hej Medlem

 

Nyt nyhedsbrev

I et forsøg på at minimere mængden af mails fra Nordborg Roklub har bestyrelsen besluttet, at vi vil sende en månedlig nyhedsmail.

Det er ikke meningen, at det er bestyrelsen som skal skrive hele nyhedsbrevet, det er DIG som medlem der meget gerne må bidrage med indhold. Så hvis du har været på en ekstra dejlig rotur, eller har haft en anden oplevelse, som du synes de andre medlemmer skal delagtiggøres i, må DU meget gerne sende en kort tekst til bestyrelse på følgende mail: info@nordborg-roklub.dk Du må også gerne vedhæfte et eller to billeder.

Afholdte begivenheder

Nytårskuren

 

Den første lørdag i januar afholdtes den årlige nytårskur, hvor 15 medlemmer deltog med efterfølgende æbleskiver og gløgg. Arrangementet blev afholdt i godt vejr.

 

Julefrokost

 

Der deltog 8 personer til en hyggelig sammenskuds julefrokost mit alles, med efterfølgende grønlandsk kaffe.

 

Arbejdsweekender

 

Vi har haft en del arbejdsomme og hyggelige arbejdsdage i vinterens løb, hvor der selvfølgelig var ret god forplejning til de mange frivillige kræfter.

 

Til kalenderen

 

Arbejdsdag den 15. februar fra 9.30

Generalforsamling den 24. februar klokken 19.00

Arbejdsdag den 7. marts fra 9.30. Se info vedrørende altanopsætning http://dolle.cubicasahost.dk/dollenordic/balcony?balcony=X6ZE2X, https://www.youtube.com/watch?v=1ZhuaT7RaHM,

 https://www.dolle.dk/Files/Files/Montagevejledninger/Terrasse/Terrasse%20montage%20vejledning%20062014.pdf

Husk

 

Du kan læse referater her https://www.nordborg-roklub.dk/generalforsamlingsdokumenter

Du kan melde dig til aktiviteter her https://www.nordborg-roklub.dk/Activity/ActivityView

 

 

 

Ro' motion er go' motion hele året for hele familien - vær medlem i Nordborg Roklub. * * * * * Der er også plads til jer.