Vil i besøge Nordborg Roklub.

Arrangerer I en tur til det sønderjydske og regner med at besøge Nordborg Roklub, bedes I venligst kontakte os på forhånd.

Vi har ingen nøglekontakt i Dyvig mere, men hvis I kontakter formanden, vil vi arrangere det således at der kan kontaktes et bestyrelsesmedlem til at låse op.

Kommer I uanmeldte, kan I prøve kontaktadresserne på opslaget i vort udhængsskab på klubhuset, men så må I regne med lidt ventetid inden vi dukker op.

Hvis I har brug for romateriel kan vi udlåne både i begrænset omfang såfremt de er ledige.

Kontakt rochefen og hør nærmere om betingelserne.

Vil i prøve en tur på vandet fra Nordborg Roklub?

Hvis i vil prøve en tur på vandet er der lige et par ting der skal være iorden:

1: Svømmeprøvebevis max. 1 år gammelt eller en underskrevet svømmeprøveerklæring.

2: Gæster SKAL bære redningsvest (vi har der kan lånes).

3: Deltagere skal kunne adlyde styrmanden.

4: Ingen alkohol før turen!

5: Vandtemperaturen skal være over 10 grader.

For skoleklasser og andre større grupper gælder tillige (Krav fra søfartsstyrelsen):

6: Der skal laves en sikkerhedsinstruks der beskriver aktiviteten.

7: Der skal være en Førstehjælper med særligt ansvar (8 timers kursus) tilstede, vi har pt. 2 stk, ellers så skal vi købe en hvis i ikke har en med.

Alternativt kan i se klubben og vores udstyr, hvor i også kan prøve vores 10 roergometre.

I er meget velkomne på vandet et par stykker af gangen på vores klubaftener.

Vil i låne en båd fra Nordborg Roklub.

Udlån af både til andre klubber skal i hvert enkelt tilfælde
godkendes af bestyrelsen. Klubben der låner, skal under-
skrive en formular der omhandler ansvar m.m.

Udlejningsprisen følger DFfR’s takster for udstationerede
både.

Souvenir fra området:

Nordalsvinen 2014.

Motiv: Dyvig Badehotel.

Støtter: Nordborg Roklub.

Desværre Udgået: Kvickly Nordborg og roklubben.