VIGTIGT vedr kommunikation via Messenger

29. april 2020 20:15 , af Hans J F Rasmussen

Denne besked kommer fra vores hjemmesideleverandør "MEMBERLINK" mvh. Hans.

Facebook har ændret deres politik og vil ikke længere tillade at man systemer via Facebook Messenger, kan holde en konstant kommunikation. Så få dage efter et medlem har aktiveret Messenger, kan vi ikke skrive til dem mere.

For at omgå det bruger vi nu en Tag der hedder ACCOUNT_UPDATE, hvilket gør at vi nu fint kan sende ud til alle der er tilmeldt Messenger. Men desværre er det nok en stakket frist, da de nok lukker for vores kommunikationsstrøm, når de finder ud af det.

Vi har derfor nu aktiveret at alle der har tilmeldt sig Messenger og afmeldt mails, vil få mails alligevel, for at sikre at de modtager beskeder fra klubben mm.

Vi opfordrer til at medlemmer installerer MemberLink App'en da den ikke er begrænset.

Det er træls, da Facebook Messenger kommunikationen var dejlig enkel.

Kommentar: Opfordring til at bruge Messenger nederst i alle mails / beskeder bliver snarest erstattet af en ny en med download af app :-)